Windsurfschool Rulez

Vanaf nu geopend! Boek nu je lessen, kinderfeestje of teamuitje via 06-18742477 of info@windsurfschoolrulez.nl. 
 


Suppen

Hoe lekker is dat? Even je hoofd leegmaken terwijl je op het water bent. Al peddelend ervaar je de rust en de ruimte die de Binnenschelde in Bergen op Zoom je te bieden heeft.

Sup je liever alleen of toch gezellig samen? Ook dat is mogelijk bij Windsurfschool Rulez. Wij kunnen groepen van maximaal 20 personen tegelijk het water op sturen om te suppen. Groepen vanaf 10 personen gaan in overleg.

Na een korte instructie kun je al het water op. Sups zijn te huur voor de duur van minimaal 1,5 uur. Neem een geldig legitimatiebewijs als borg en zorg voor zwemkleding. Een flesje water is ook altijd handig om bij je te hebben tijdens het suppen.

Wil je liever op een andere locatie suppen? Ook dat kan besproken worden. Windsurfschool Rulez zorgt dat de supboards op de afgesproken locatie worden gebracht en op de afgesproken tijd weer worden opgehaald.

Belangrijk: Laat je sup/paddle nooit in de steek. Draag zorg voor ons materiaal alsof het van jezelf is. Bij eventuele schade of diefstal/verlies zullen wij deze in rekening brengen van de huurder.
Ben je enthousiast geworden en wil je graag een keer komen suppen? Neem dan contact op via 06-18742477 of vul je contactgegevens en wensen in op het contactformulier.

Prijzen Sup huur
1,5 uur €20 p.p.
2,5 uur €29 p.p.
4 uur €35 p.p.