Windsurfschool Rulez

Vanaf nu geopend vanaf een nieuwe locatie! Kijk bij 'contact' waar we zitten! 06-18742477 of info@windsurfschoolrulez.nl. 
 

Lessen

Kun jij zwemmen? Dan kun je leren windsurfen!

 

Wanneer je les neemt dan is het materiaal inbegrepen. Dit wil zeggen dat je les krijgt op het materiaal van de windsurfschool van het merk STX. De boards die worden gebruikt zijn de STX Windsurf 250 en de STX Windsurf 280. Beide boards zijn inflatable en worden opgepompt tot 16 psi en hebben super vaareigenschappen door de gestroomlijnde shape.
Ook de rigs (zeil, mast, giek) zijn ook van STX. Elke cursist krijgt les met materiaal dat op zijn/haar niveau is afgestemd. We hebben rigs vanaf 1.0 vierkante meter!

Het enige wat je zelf meeneemt voor je les is zwemkleding, een handdoek en schoenen die nat mogen worden of waterschoenen.

Lessen duren 1 uur. We beginnen de les altijd met een kort gedeelte theorie. Hierin wordt kort verteld wat belangrijk is om te weten voor je les. Hierna ga je natuurlijk zo snel mogelijk het water op! Tijdens de les surft je instructeur altijd met je mee. Hierdoor heb je intensieve begeleiding en leer je snel windsurfen!

Er zijn verschillende mogelijkheden om les te nemen. Je kunt een losse (proef) les nemen, een cursus van 3 lessen of een kindercursus van 3 lessen. Na de cursus kun je al zelfstandig windsurfen. Kinderen wordt geadviseerd om eerst nog onder begeleiding het water op te gaan.

  Prijzen zijn per persoon.

Losse Les

Privé (1 persoon)

€ 59 p.p.

2 personen

€ 49 p.p.

3-5 personen

€ 39 p.p.


Cursus 3 lessen

Privé (1 persoon)

€ 165 p.p.

2 personen

€ 135 p.p.

3-5 personen

€ 109 p.p.


Kindercursus 3 lessen (lessen duren 45 minuten)

Privé (1 persoon)

€ 125 p.p.

2 kinderen

€ 109 p.p.


Losse les kinderen (t/m 13 jaar) 

 Privé les € 45 p.p.

2 kinderen € 39 p.p.

Prijzen van de lessen zijn inclusief gebruik van materiaal en wetsuit.